nedelja 19 maj 2019
bsenfrdeitrusl

Djeca u saobraćaju 2018 - rezultati

Rezultati takmičenja "Djeca u saobraćaju 2018"

 

TESLIĆ - Ekipa Osnovne škole (OŠ) "Sveti Sava" iz Crnjelova kod Bijeljine pobjednik je finalnog republičkog saobraćajno-obrazovnog takmičenja učenika osnovnih škola iz Republike Srpske (RS) pod nazivom "Djeca u saobraćaju 2018", koje je u organizaciji Auto-moto saveza RS održano u 30. i 31. maja 2018. godine na sportskim terenima u Banji Vrućici kod Teslića.

U konkurenciji 38 timova, drugo mjesto zauzela je ekipa OŠ "Sveti Sava" iz Broda, dok je treće mjesto pripalo ekipi OŠ "Novak Pivašević" iz Stare Dubrave kod Čelinca.

Najbolja u kategoriji djevojčica bila je Anastasija Šavija iz OŠ "Jovan Dučić" iz Zalužana kod Banjaluke, dok je prvo mjesto u kategoriji dječaka zauzeo Ognjen Gajić, učenik OŠ "Sveti Sava" iz Crnjelova kod Bijeljine.

Takmičarka iz OŠ "Sveti Sava" iz Crnjelova Jovana Knežević osvojila je drugo mjesto u konkurenciji djevojčica, a treće Sara Moravac, učenica OŠ "Novak Pivašević" iz Stare Dubrave.

U kategoriji dječaka, drugo mjesto pripalo je Sergeju Dociću, učeniku OŠ "Novak Pivašević" iz Stare Dubrave, dok je treće mjesto pripalo Aleksandru Rađenoviću, učeniku OŠ "Sveti Sava" iz Istočnog Novog Sarajeva.

 

OVDJE možete preuzeti zvanične rezultate takmičenja "Djeca u saobraćaju 2018" u PDF verziji:

Djeca u saobraćaju