naslovna

Domaće novosti

Mališani vrtića iz Novog Grada obradovani mini saobraćajnim poligonom

Poligon Novi GradNOVI GRAD - Predstavnici Auto-moto saveza Republike Srpske (AMS RS) u ponedjeljak (23. decembar) su vrtiću u Novom Gradu poklonili mini saobraćajni poligon na kojem mališani predškolskog uzrasta imaju priliku da uče saobraćajne propise.

Mini saobraćajni poligon sa semaforom i vertikalnom saobraćajnom signalizacijom dio je pilot projekta u okviru kampanje "Djeca u saobraćaju" AMS RS.

Generalni sekretar AMS RS Ranko Babić izjavio je za RTRS da svi građani Republike Srpske znaju koliko je teško mjenjati određene navike, pogotovo kada su stečene u mladim danima, i iz tog razloga AMS RS posvjećuje veliku pažnju saobraćajnom vaspitanju i obrazovanju svih, a pogotovo najmlađih učesnika u saobraćaju.

Više...

Izabrano novo rukovodstvo Skupštine AMS RS, te članovi UO i NO

Novo rukovodstvoDOBOJ - Članovi Skupštine Auto-moto saveza Republike Srpske (AMS RS) u petak (06. decembar 2013. godine) su na sjednici u Doboju izabrali novog predsjednika i potpredsjednika Skupštine AMS RS.

Novi predsjednik Skupštine AMS RS je sekretar auto-moto društva "Doboj" iz Doboja Zoran Stevanović, dok je mjesto potpredsjednika pripalo sekretarki auto-moto društva "Foča" iz Foče Dani Muminović.

Na sjednici održanoj u dobojskom hotelu "Park" izabrani su novi članovi Upravnog i Nadzornog odbora, a verifikovani su mandati i novim članovima Skupštine AMS RS.

 

"NAGRADA BANJALUKE 2013" vozi se ovog vikenda na stazi Krčmarice

Staza KrčmariceBANJALUKA - Međunarodna brdska auto trka "Nagrada Banjaluke 2013" voziće se 21. i 22. septembra (subota i nedjelja) sa početkom u 11 časova na dionici puta Trapisti - Krčmarice (Banjaluka), a očekuje se učešće više od 40 najboljih vozača iz Republike Srpske (RS), BiH, Srbije i Hrvatske.

Tim povodom će se sutra (četvrtak 19. septembar) u deset časova održati konferencija za novinare u Međunarodnom pres centru u hotelu "Bosna", na kojoj će predstavnici Sportskog auto-moto saveza RS (SAMS RS), Auto-moto saveza RS (AMS RS) i domaći priznati vozači iznijeti više detalja o samom takmičenju.

Više...

Da li kao vozač automobila koristite sigurnosni pojas:


Rezultati

Kontakti

CALL CENTAR 24/7 - tel: 1285
 
Auto-moto savez Republike Srpske,
Knjaza Miloša 29b, 78000 Banja Luka, Republika Srpska
Centrala: 051/301-464
Faks: 051/319-163

Generalni sekretar AMS RS: Ranko Babić

Vi ste ovdje: Novosti Domaće novosti

Auto-moto savez Republike Srpske, Vaš jedini prijatelj na putu. Za sve informacije pozovite: phone 1285