naslovna

Domaće novosti

Auto-moto društvo "Optima" podržala smotru oldtajmera u opštini Modriča

Smotra oldtajmera Modrica 2015MODRIČA - Auto-moto društvo "Optima" iz Modriče podržalo je manifestaciju - sedmicu obilježavanja Dana opštine Modriča i proboja "Koridora života" i u petak (26. jun 2015. godine) uzelo učešće u organizaciji defilea oldtajmera na pješačkoj zoni ove opštine.

Načelnik opštine Modriča Mladen Krekić izjavio je povodom defilea oldtajmera da se takva manifestacija održava prvi put u ovoj opštini i da će nastojati da ubuduće pređe u tradicionalnu manifestaciju.

Više...

Postani član AMS RS i budi dio "Kluba 1285" u kojem kupuješ i do 20 odsto jeftinije!

Popust u Klubu 1285 uz novu člansku kartu AMS RSBANJALUKA - Auto-moto savez Republike Srpske (AMS RS) osnovao je "Klub 1285" putem kojeg članovi AMS RS sa svojom članskom kartom ostvaruju popust i do 20 odsto prilikom kupovine artikala i plaćanja usluga na važeće cjenovnike firmi/članica kluba, a koje na osnovu potpisanih ugovora članstvu AMS RS daju značajne popuste.

Riječ je o značajnim popustima na gorivo, motorna i druga ulja, maziva, auto dijelove, auto gume, auto stakla, izduvne sisteme, turbo kompresore, mašinska obrada dijelova motora, servis, pranje i održavanje, osiguranje vozila i auto odgovornost, smještaj i ugostiteljske usluge...

Više...

Definiši svoje potrebe i izaberi jedan od tri nova članska paketa - OSNOVNI, PLUS i EXTRA AMS RS

Novi članski paketi AMS RSBanjaluka - Auto-moto savez Republike Srpske (AMS RS) uveo je u ponudu nova tri paketa članskih prava. Riječ je tri, od strane stručnjaka AMS RS, jasno profilisana članska paketa namijenjena potrebama vlasnika motornih vozila u Republici Srpskoj i BiH, i to:

1. OSNOVNI ČLANSKI PAKET AMS RS - 5 KM

2. OSNOVNI ČLANSKI PAKET PLUS AMS RS - 10 KM

3. OSNOVNI ČLANSKI PAKET EKSTRA AMS RS - 20 KM/25 KM

Više...

Da li kao vozač automobila koristite sigurnosni pojas:


Rezultati

Kontakti

CALL CENTAR 24/7 - tel: 1285
 
Auto-moto savez Republike Srpske,
Knjaza Miloša 29b, 78000 Banja Luka, Republika Srpska
Centrala: 051/301-464
Faks: 051/319-163

Generalni sekretar AMS RS: Ranko Babić

Vi ste ovdje: Novosti Domaće novosti

Auto-moto savez Republike Srpske, Vaš jedini prijatelj na putu. Za sve informacije pozovite: phone 1285