naslovna

Domaće novosti

U OŠ "Vojislav Ilić" u Krupi na Vrbasu biće ozvaničen početak kampanje "Budi vidljiv - ne budi figura"

Akcija Budi vidljiv - ne budi figuraPodjelom svjetloodbojnih prsluka i trakica, majica i slikovnica, kao i drugih saobraćajno-obrazovnih materijala đacima Osnovne škole "Vojislav Ilić" u Krupi na Vrbasu, u ponedjeljak (15. februar 2016. godine) u deset časova biće ozvaničen početak preventivne akcije "Budi vidljiv - ne budi figura", koja će se sprovesti na cijeloj teritoriji Republike Srpske.

Ministar saobraćaja i veza Republike Srpske (RS) Neđo Trninić, direktor Agencije za bezbjednost saobraćaja RS Milija Radović i generalni sekretar Auto-moto saveza (AMS) RS Ranko Babić ukazaće mališanima te osnovne škole na opasnosti kojima su izloženi prilikom kretanja kolovozom u noćnim i uslovima smanjene vidljivosti i podsjeti ih na pravilno kretanje pješačkim površinama i kolovozom.

Više...

AMS RS postavlja nove standarde - putujte bezbrižno Evropom uz novi paket "Evrostar"

U ponudi novi članski paket AMS RSBANJALUKA - Auto-moto savez Republike Srpske (AMS RS) svim zainteresovanim vozačima koji putuju u zemlje kontinentalnog dijela Evrope od 1. februara 2016. godine nudi najnoviji paket usluga "Evrostar" po minimalnoj cijeni od 30 maraka.

Po osnovu Paketa "Evrostar" član ima sljedeća prava na području kontinentalnog djela Evrope: besplatan prevoz vozila nakon saobraćajne nezgode iz bilo koje zemlje Evrope do mjesta stanovanja u BiH jednom godišnje, besplatnu vuču vozila u kvaru do najbližeg servisa jednom godišnje, pomoć na putu u slučaju kvara ili saobraćajne nezgode.

Više...

Uskoro video kontrola saobraćaja na graničnom prelazu u Gradišci putem internet stranice AMS RS

Sastanak u opštini GradiškaGRADIŠKA - Svi vozači iz Republike Srpske, BiH i inostranstva, koji planiraju da iz BiH pređu u Hrvatsku na Graničnom prelazu Gradiška, veoma brzo će putem internet stranice Auto-moto saveza Republike Srpske (AMS RS) www.ams-rs.com, imati priliku da se informišu i putem video kontrole provjere da li ima saobraćajnih zagušenja na ovom graničnom prelazu i ako ih ima, da izaberu alternativni.

Generalni sekretar AMS RS Ranko Babić i načelnik opštine Gradiška Zoran Latinović potpisali su u četvrtak (28. januar 2016. godine) ugovor o korišćenju dvije kamere koje sa takozvane "banjalučke petlje" snimaju područje i saobraćajnicu prema graničnom prelazu Gradiška (sa strane BiH prema Hrvatskoj).

Više...

Da li kao vozač automobila koristite sigurnosni pojas:


Rezultati

Kontakti

INFO BROJ - CALL CENTER 24/7 - tel: 1285
 
Auto-moto savez Republike Srpske,
Knjaza Miloša 29b, 78000 Banja Luka, BiH
Centrala: 051/341-280,
Dispečerski centar: 051/341-285,
Faks: 051/319-163

Generalni sekretar AMS RS: Ranko Babić

Vi ste ovdje: Novosti Domaće novosti

Auto-moto savez Republike Srpske, Vaš jedini prijatelj na putu. Za sve informacije pozovite: phone 1285