subota 19 januar 2019
bsenfrdeitrusrsl

Saobraćajno-obrazovne radionice za djecu u četvrtak i petak u Brčkom, Banjaluci i Bijeljini

BRČKO, BANJALUKA, BIJELJINA - Auto-moto savez Republike Srpske (AMS RS) i Auto-moto društva (AMD) sa organizacijom za djecu "Save the Children" i njenim partnerskim organizacijama učestvuju u četvrtak i petak (10. i 11. april 2018.) u dječijim radionicama koje imaju za cilj povećanje bezbjednosti djece uključene u život i/ili rad na ulici i djece u riziku.

Radionice se održavaju u četvrtak u 11 časova u prostorijama "Dnevnog centar Brčko, za djecu uključenu u život i/ili rad na ulici i djecu u riziku" u Brčkom, te u petak u deset časova u prostorijama "Dnevnog centar Banjaluka, za djecu uključenu u život i/ili rad na ulici i djecu u riziku" Banjaluci i u 11 časova u Bijeljini, u prostorijama "Dnevnog centra Bijeljina, za djecu uključenu u život i/ili rad na ulici i djecu u riziku".

Tim povodom predstavnici AMS RS će održati saobraćajno-obrazovna predavanja na temu "Bezbjednost djece u saobraćaju" za mališane koja budu okupljena u navedenim dnevnim centrima.

Na taj način AMS RS će omogućiti i ovoj djeci koja pretežno ne idu u školu, da nauče koja su osnovna pravila saobraćaja, te pokušati kod njih razviti takve stavove koji će im omogućiti da bezbjedno učestvuju u saobraćaju, i kad budu odrasle osobe.

AMS RS u svom radu veliku pažnju posvećuje saobraćajnom vaspitanju i obrazovanju djece svih uzrasta i kategorija učesnika u saobraćaju.

Granični prelaz Gradiška - izlaz iz RS

Granicni prelaz Gradiska

 

 Granični prelaz Gradiška - ulaz u RS

Granicni prelaz Gradiska

Djeca u saobraćaju