nedelja 19 maj 2019
bsenfrdeitrusl

У сриједу у 11 часова на Тргу Крајине представљање кампање "НИТИ 1 БРЗА ВОЖЊА"

БАЊАЛУКА - "НИТИ 1 БРЗА ВОЖЊА!" назив је републичке превентивне кампање која ће бити озваничена прес конференцијом у сриједу (20. јун 2018.) у 11 часова на Тргу Крајине у Бањалуци и на њој ће учествовати представници Министарства саобраћаја и веза Републике Српске (РС), Министарства унутрашњих послова (МУП) РС, Агенције за безбједност саобраћаја РС, Ауто-мото савеза (АМС) РС и компаније "Ауто Миловановић", као стратешки партнер.

Кампања ће трајати од 20. јуна до 31. августа и њом се жели утицати на промјену ставова код возача о важности и значају ограничења брзине, те пренијети поруку свим учесницима у саобраћају колико је важно поштовати ограничење брзине кретања.

Циљ је повећати ниво безбједности саобраћаја у Српској смањењем броја возача који возе непрописним или неприлагођеним брзинама.

Поред конференције за медије, у сриједу у периоду од десет до 13 часова на Тргу Крајине ће, у организацији стратешког партнера "Ауто Миловановић", бити организовано дружење са најмлађима током којег ће бити организовано такмичење дјеце са аутићима, цртање, писање порука, подјелу превентивних летака и пригодних поклона.

Медијски партнер превентивне кампање "НИТИ 1 БРЗА ВОЖЊА!" је Радио-телевизија Републике Српске.

Granični prelaz Gradiška - izlaz iz RS

Granicni prelaz Gradiska

 

 Granični prelaz Gradiška - ulaz u RS

Granicni prelaz Gradiska

Djeca u saobraćaju