utorak 25 februar 2020
bsenfrdeitrusl

AMS RS poklanja 100 članskih paketa maturantima koji pošalju poruku vršnjacima da pijani ne sjedaju za volan

  • %AM, %03 %444 %2017 %11:%maj

BANJALUKA - Kako bi potstakli maturante iz Republike Srpske (RS) da ne sjedaju pijani za volan poslije mature, Auto-moto savez (AMS) RS podijeliće 100 članskih paketa za prvih 100 maturanata koji na e-mail Saveza (Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.) pošalju originalnu poruku svojim vršnjacima na temu "Najopasnija je vožnja u pijanom stanju na povratku sa žurke".

AMS RS na ovaj način želi da stimuliše maturante, mlade vozače, da unaprijed odgovorno razmišljaju o tome da će poslije mature morati dovesti sebe i svoje skolske drugove bezbjedno do kuće.

Članski paketi za 100 maturanata iz Republike Srpske biće podijeljeni u okviru republičke kampanje "Odaberite bezbjedan put kući sa žurke!" koja se do 31. maja ove godine sprovodi sa Auto-moto društvima i Agencijom za bezbjednost saobraćaja RS.

Sve poruke koje stignu na e-mail adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. biće objavljene na naslovnoj internet stranici AMS RS - www.ams-rs.com

 

Poštovani maturanti, u mejlu navedite sljedeće podatke:

1. Ime i prezime

2. Broj lične karte

3. Adresa i mjesto stanovanja

4. Škola i razred koji pohađate

5. Kontakt telefon

Granični prelaz Gradiška - izlaz iz RS

Granicni prelaz Gradiska

 

 Granični prelaz Gradiška - ulaz u RS

Granicni prelaz Gradiska

Djeca u saobraćaju