utorak 25 februar 2020
bsenfrdeitrusl

Vozači, prijavite se i učestvujte na preventivnom Auto-reliju AMS RS "Kozara - Sutjeska 2017" - PREUZMITE MATERIJALE

  • %PM, %28 %463 %2017 %12:%jun

BANJALUKA - Auto-moto savez Republike Srpske (AMS RS) i Auto-moto društva (AMD) organizovaće 14, 15. i 16. jula 2017 godine tradicionalnu, saobraćajno-preventivnu manifestaciju pod nazivom Auto-reli AMS RS "Kozara - Sutjeska 2017", kojom će AMS RS obilježiti 25 godina rada i postojanja.

Riječ je o jedinstvenom tipu relija, podržanom od strane predsjednika Narodne skupštine Republike Srpske i Ministarstva saobraćaja i veza Republike Srpske, na kojem će učesnici imati priliku da pokažu znanje iz oblasti saobraćajnih pravila i propisa, kao i vještine na posebno pripremljenim lokacijama ispita spretnosti.

Najmasovnija manifestacija ovog tipa u BiH krenuće 14. jula (petak) iz Banjaluke. Prvi pismeni i praktični ispiti počinju u 15. jula (subota) u Nacionalnom parku (NP) "Kozara", odakle će takmičari po utvrđenim satnicama i itinereru voziti do NP "Sutjeska". Završetak relija i proglašenje pobjednika održaće se 16. jula na platou NP "Sutjeska".

Ovogodišnji reli nastavlja tradiciju povezivanja nacionalnih parkova "Kozara" i "Sutjeska" i ima za cilj druženje članova AMS RS i drugih vozača koji to žele, obnovu znanja iz Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja u BiH i RS, te vožnju uz poštovanje saobraćajnih propisa.

AMS RS poziva sve vozače sa važećim dokumentima da se prijave na ovaj auto-reli i budu dio velike porodice odgovornih automobilista.

Prijave se mogu poslati faksom na broj telefona +387 51 319 163 ili poštom na adresu: AMS RS, Knjaza Miloša 29b, 78.000 Banja Luka, a za više informacija pozovite +387 65 890 708.

ISPOD MOŽETE PREUZETI PRIJAVNE LISTOVE ZA TAKMIČARE I EKIPE, KAO I PRAVILNIK AUTO-RELIJA.

Granični prelaz Gradiška - izlaz iz RS

Granicni prelaz Gradiska

 

 Granični prelaz Gradiška - ulaz u RS

Granicni prelaz Gradiska

Djeca u saobraćaju